Wie wat waar?

DUTCH EXPAT SOLUTIONS

Een werknemer naar Nederland halen lijkt zo eenvoudig. Bij aankomst in Nederland wordt de belangrijkste uitdaging van werken met een expat echter snel duidelijk: verhuizen is één ding, maar je leven inrichten in een ander land vergt veel (voor)werk, tijd en inspanning. Dutch Expat Solutions weet als geen ander dat de begeleiding van procedures en de gang langs officiële instanties een bijzonder arbeidsintensieve klus is. Dit wordt vaak door de bedrijven en expats onderschat.

Dutch Expat Solutions kent de weg in immigratieland. Wanneer u ons inschakelt, kunnen wij dit proces helemaal (of gedeeltelijk) van u en uw expat overnemen. Dat heeft twee duidelijke voordelen. U kunt snel en zonder stress uw nieuwe werknemer inzetten. En de expat kan zich zonder oponthoud richten op zijn nieuwe werk en leven in Nederland.

Volledig ontzorgt worden bij uw relocatie?

NEEM CONTACT MET ONS OP.

Dutch Expat Solutions heeft alle dienstverlening voor expats onder één dak. Of het nu gaat om een werkvergunning, verhuizing, ziektekostenverzekering, Nederlandse les of huisvesting, teveel om op te noemen: Dutch Expat Solutions regelt het voor u!

Lees hieronder meer over onze werkwijze.

Het proces in gang

ONZE WERKWIJZE


Volledig ontzorgt worden bij de relocatie 
van uw werknemer?

NEEM CONTACT MET ONS OP.

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.